Andrea Cramer

Na 12 jaar in het basisonderwijs gewerkt te hebben als juf heb ik in 2012 het roer omgegooid. Dankzij de Jane®Talenten Methodiek weet ik waar ik van ben! En dat gun ik iedereen.

Loopbaanoriëntatie en begeleiding van scholieren

Scholieren krijgen tijdens hun schoolloopbaan veel te verwerken. Ze ontwikkelen zich alsof ze in een snelkookpanzitten. Een diploma halen geeft zekerheid, maar wat past nou echt bij hen? Wanneer is de docent, klasgenoot, teamgenoot of ouder tevreden en wanneer vind ik zelf dat het goed is. Meerdere elementen spelen hier een rol. Wanneer je weet wie jij bent, wat je wilt, wat jij kunt en wat je belangrijk vindt, kun je kleur bekennen. Zo kun je op zoek naar een opleiding tot werk wat bij je past. Ook krijg je veerkracht om met veranderingen om te gaan. Je kunt in je leven ontspannen omgaan met de rollen die je hebt en je kunt ‘opruimen’ wat niet bij jou past.

In mijn praktijk begeleid ik oa jongeren bij het maken van hun studie- of loopbaankeuze. Dankzij de Jane®Talenten Methodiek krijgen ze een professioneel-, persoonlijk– en positief inzicht in hun talenten. Aan de hand van hun eigen ervaringen praten we over de talenten die ze hebben, hoe ze die kunnen ontwikkelen en hoe ze die talenten kunnen laten zien.

Ik geef mijn coachees ook inzicht in hun Blinde Vlek (dat is een talent wat ze vergeten voor zichzelf in te zetten) en laat zien dat ze door hun Compensatie Talent (het talent wat zonder voldoening te veel ingezet wordt) in te zetten zonder succes in evenwicht proberen te blijven. Ik coach hen om zich te focussen op wat energie geeft!  

Neem contact met me op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek via andrea.cramer@hotmail.com of 06 23324738

Lees meer verhalen

Marieke van de Vegt

Met mijn coachingpraktijk ‘YouSayCoaching’ verlang ik ernaar dat de ander sterker wordt, zodat zij zich vrij voelen en doelgericht kunnen leven zoals ze bedoeld zijn.

Podcast met Rob Zigter…

In gesprek met Rob Zigter over persoonlijke leiderschap. We spreken o.a. over weten waar je ‘ja’ en waar je ‘nee’ tegen moet zeggen en verantwoordelijkheid

Chat met Mariella
1
Hi, stel JANE een vraag!
Ik hoor graag wat ik voor je kan betekenen!

Groetjes, Mariella