Petra van Gans

Iedereen is uniek

Ik vind dat de Jane® talententest een heel mooi en compleet beeld geeft van de aangeboren talenten die je bezit en in welke mate. De talententest laat zien uit welke talenten jij kan putten en welk talent jij over het hoofd ziet.

Waarom is het zo belangrijk om je talenten te kennen?

Vaak ontwikkelen we in ons leven allerlei patronen. Omdat we dat zo geleerd hebben of omdat het ons beschermde. Op zichzelf is daar niks mis mee. Maar als deze patronen ons op een gegeven moment gaan belemmeren om door te groeien dan is het fijn om er nieuwe manieren naast te ontwikkelen. 

De Jane® talententest vind ik heel behulpzaam om deze manieren te ontwikkelen. Want als je weet wat je talenten zijn, kan je je talenten bewust gebruiken. Je bent dan effectief én het gaat je gemakkelijk af. 

Vertalen naar de praktijk

De Jane® talententest laat zien welk pakket van talenten jij hebt. In de coaching gebruiken we dit als uitgangspunt om de talenten voor jou concreet te maken. Hoe zien de talenten er bij jou uit? En zet je ze in? Door het concreet te vertalen naar voorbeelden wordt nog helderder waar de talenten je bij kunnen helpen. 

Petra van Gans

Sentiero Training & Coaching 
www.sentierocoaching.nl en
facebook.com/sentierocoaching
linkedin.com/in/petravangans

Lees meer verhalen

Marieke van de Vegt

Met mijn coachingpraktijk ‘YouSayCoaching’ verlang ik ernaar dat de ander sterker wordt, zodat zij zich vrij voelen en doelgericht kunnen leven zoals ze bedoeld zijn.

Podcast met Rob Zigter…

In gesprek met Rob Zigter over persoonlijke leiderschap. We spreken o.a. over weten waar je ‘ja’ en waar je ‘nee’ tegen moet zeggen en verantwoordelijkheid

Chat met Mariella
1
Hi, stel JANE een vraag!
Ik hoor graag wat ik voor je kan betekenen!

Groetjes, Mariella