Siebe Slagter

Samen met Jane® werk ik, vanuit mijn adviespraktijk, aan de selectie, inzet en ontwikkeling van mensen. Het sterk positioneren van de organisatie (corporate identity) en de professional (unieke bestemming) is iets wat mijn passie heeft. Met mijn achtergrond in (bedrijfs)psychologie en mijn commerciële ervaring in diverse (internationale) organisaties coach ik directieleden, ondernemers en professionals op leiderschap.

De talenten evaluatie gaat verder dan het testen van iemands vaardigheden of het vaststellen van competentie gebieden. Een mens laat zich eenvoudigweg niet vangen in een model van 4 of 9 competenties of in een kleurendiagram. Dat geeft een indicatie. Want ieder mens is immers uniek. Daarom meten we 27 Talenten met behulp van Jane®. Mijn meerwaarde is het in beweging krijgen van organisaties en mensen op basis van deze talenten en hen laten excelleren in hun unieke bestemming en positionering in de markt.

Voor meer informatie en een vrijblijvende kennismaking: www.svision.nl

Lees meer verhalen

Podcast met Rob Zigter…

In gesprek met Rob Zigter over persoonlijke leiderschap. We spreken o.a. over weten waar je ‘ja’ en waar je ‘nee’ tegen moet zeggen en verantwoordelijkheid

Volke Hoekstra

Ik ben een Jane® gecertificeerd coach en voer coachingstrajecten uit voor medewerkers, starters op de arbeidsmarkt, outplacement- en reïntegratie kandidaten. Mijn passie is medewerkers bewust

Ja graag,
1
Hi, er is een bericht voor je...
Wil jij je ook laten certificeren door Jane®? Neem contact met mij op! Hartelijke groet, Mariella