Saskia Roelofsen

” Waarom ik het liefst met de Jane® werk?! Omdat Jane® een helder en precies inzicht geeft in het hart van iemands identiteit”.

In mijn werk als coach ben ik geïnteresseerd in de unieke identiteit en capaciteiten van mensen. De talenten evaluatie van Jane® past daarom goed in mijn dienstverlening. De unieke combinatie van talenten, blinde vlek en ontwikkel potentieel van mijn coachees wordt op een herkenbare manier inzichtelijk gemaakt. Dit helpt hen om, samen met mij, hun unieke bestemming te ontdekken.

Het is echt bijzonder om dit proces bij mensen te zien en mee te maken. Eerst de verrassing, dan de herkenning en vervolgens de richting. Zowel privé als in het werk raken mensen weer vertrouwd met zichzelf!

Lees meer verhalen

Podcast met Rob Zigter…

In gesprek met Rob Zigter over persoonlijke leiderschap. We spreken o.a. over weten waar je ‘ja’ en waar je ‘nee’ tegen moet zeggen en verantwoordelijkheid

Volke Hoekstra

Ik ben een Jane® gecertificeerd coach en voer coachingstrajecten uit voor medewerkers, starters op de arbeidsmarkt, outplacement- en reïntegratie kandidaten. Mijn passie is medewerkers bewust

Ja graag,
1
Hi, er is een bericht voor je...
Wil jij je ook laten certificeren door Jane®? Neem contact met mij op! Hartelijke groet, Mariella