Sebastiaan Kuijt

Jane heeft mij laten zien wat mijn talenten zijn en hoe ik deze in kan zetten in mijn werk als CDD Analist bij de Rabobank. Tevens had ik een aantal belangrijke vragen waarvoor ik een antwoord door middel van Jane zocht: 

  • Past mijn huidige functie bij mij?
  • Welke talenten heb ik en hoe kan ik deze inzetten binnen mijn werk?
  • Welke richting moet ik kiezen om mijzelf te ontwikkelen als professional? 

Jane heeft deze vragen beantwoord! In andere woorden is het voor mij een bevestiging dat ik op dit moment op de juiste plek zit en heeft het me een handleiding gegeven voor de toekomst.  

Ten slotte is het ontdekken van de blinde vlek het belangrijkst. Mijn karaktertrek of onbewuste handelen wat mij weerhoud om mijn talenten optimaal te gebruiken. Door bewust te zijn van de blinde vlek en deze niet te negeren ligt de wereld voor mij open. Waar ik over 10 jaar werk is onbekend, maar ik weet met behulp van Jane wel waar ik nu moet beginnen.

Lees meer verhalen

Podcast met Rob Zigter…

In gesprek met Rob Zigter over persoonlijke leiderschap. We spreken o.a. over weten waar je ‘ja’ en waar je ‘nee’ tegen moet zeggen en verantwoordelijkheid

Volke Hoekstra

Ik ben een Jane® gecertificeerd coach en voer coachingstrajecten uit voor medewerkers, starters op de arbeidsmarkt, outplacement- en reïntegratie kandidaten. Mijn passie is medewerkers bewust

Ja graag,
1
Hi, er is een bericht voor je...
Wil jij je ook laten certificeren door Jane®? Neem contact met mij op! Hartelijke groet, Mariella