Sebastiaan Kuijt

Jane heeft mij laten zien wat mijn talenten zijn en hoe ik deze in kan zetten in mijn werk als CDD Analist bij de Rabobank. Tevens had ik een aantal belangrijke vragen waarvoor ik een antwoord door middel van Jane zocht: 

  • Past mijn huidige functie bij mij?
  • Welke talenten heb ik en hoe kan ik deze inzetten binnen mijn werk?
  • Welke richting moet ik kiezen om mijzelf te ontwikkelen als professional? 

Jane heeft deze vragen beantwoord! In andere woorden is het voor mij een bevestiging dat ik op dit moment op de juiste plek zit en heeft het me een handleiding gegeven voor de toekomst.  

Ten slotte is het ontdekken van de blinde vlek het belangrijkst. Mijn karaktertrek of onbewuste handelen wat mij weerhoud om mijn talenten optimaal te gebruiken. Door bewust te zijn van de blinde vlek en deze niet te negeren ligt de wereld voor mij open. Waar ik over 10 jaar werk is onbekend, maar ik weet met behulp van Jane wel waar ik nu moet beginnen.

Lees meer verhalen

Marieke van de Vegt

Met mijn coachingpraktijk ‘YouSayCoaching’ verlang ik ernaar dat de ander sterker wordt, zodat zij zich vrij voelen en doelgericht kunnen leven zoals ze bedoeld zijn.

Podcast met Rob Zigter…

In gesprek met Rob Zigter over persoonlijke leiderschap. We spreken o.a. over weten waar je ‘ja’ en waar je ‘nee’ tegen moet zeggen en verantwoordelijkheid

Chat met Mariella
1
Hi, stel JANE een vraag!
Ik hoor graag wat ik voor je kan betekenen!

Groetjes, Mariella