Ontdek hoe Jane succesvol wordt ingezet in de praktijk

toepassing in de praktijk

De talenten evaluatie wordt, afhankelijk van de behoefte van jouw klanten, op verschillende manieren ingezet. Het instrument combineert goed met andere modellen op het vlak van coaching, groei en ontwikkeling. De toegevoegde waarde ontstaat door de juiste toepassing van het instrument in jouw eigen stijl en passend in jouw dienstverlening.

 Jane® wordt ingezet binnen zowel het corporate segment als het MKB segment in verschillende sectoren, van particuliere coaching trajecten, loopbaanbegeleiding en werving & selectie, tot ontwikkel assessment, outplacement, (management)team ontwikkeling en strategie bepaling.  

Ons productportfolio is altijd in ontwikkeling en zowel in het Nederlands als het Engels beschikbaar. Klik hieronder voor het bekijken van een aantal van onze rapportages.

“Met Jane® komt jouw dienstverlening nog beter uit de verf"

De talenten evaluatie in jouw eigen praktijk

training / certificering

Tijdens de Certificering Basistraining leer je om op professionele wijze de talenten evaluatie af te nemen, de resultaten te valideren en juist te interpreteren. Je wordt opgeleid in de Jane® methodiek en in staat gesteld om personen te begeleiden in het ontdekken van de natuurlijke talenten, de unieke bestemming in het leven/werk en de potentieel groeiremmer voor het realiseren van ambities. 

De psychologische basis voor de 27 talenten, die Jane® identificeert, wordt uitgelegd en er is veel ruimte voor het oefenen en het eigen maken van de materie. Na het afronden van deze training ontvang je een Jane® Basis Certificaat.

Jane® gaat dit jaar meerdere vervolgtrainingen en modules aanbieden ten behoeve van verdieping en specialisatie. Denk aan onderwerpen als teamcaching, leiderschap, marktpositionering maar ook werving & selectie en talentmanagement. Voor meer informatie, houd deze website goed in de gaten!

Minimaal twee keer per jaar organiseert Jane® intervisie en opfriscursussen ten behoeve van het behoud en de uitwisseling van kwalitatieve kennis. 

 

Jane® waardeert de relatie en inzet van haar waardevolle partners en denkt graaf actief mee over gezamenlijke marktbewerking!  

Persoonlijke blogs met unieke ervaringen

Professionals over Jane

Kieboom

Wij bepalen de unieke talenten van onze klanten! Kieboom werkt graag met de methodes van Jane. Omdat wij enorm geloven in de uniciteit van mensen

Lees verder »

Saskia Boender

” Waarom ik het liefst met de Jane® werk?! Omdat Jane® een helder en precies inzicht geeft in het hart van iemands identiteit”. In mijn

Lees verder »

Richard Calandt

Jane® brengt mij als coach de diepere betekenis van talent in kaart. Het is het beste vertrekpunt voor een intensief coachtraject. Iedereen heeft potentieel of

Lees verder »

“Samen met jou brengen we mensen in contact met hun eigen unieke talenten”

Ja graag,
1
Hi, er is een bericht voor je...
Wil jij je ook laten certificeren door Jane®? Neem contact met mij op! Hartelijke groet, Mariella